x

Første arbejdsdag for ny filantropidirektør

Nyhed

29. november 2018

Skiftedag på Jarmers Plads i København. Nina Kovsted Helk har første arbejdsdag som filantropidirektør i foreningen Realdania den 3. december 2018.

Den nye filantropidirektør er 43 år gammel og har en alsidig baggrund fra arkitektbranchen som sagsarkitekt, tegnestuechef og administrerende direktør. Senest har hun stået i spidsen for JJW Arkitekter A/S. Derudover har Nina Kovsted Helk blandt andet været leder for godt 200 medarbejdere som ejendomschef i Hvidovre Kommune fra 2013-2016, og hun var arkitekt og ejendomsudvikler hos Freja Ejendomme A/S i årene 2009-2013. Nina Kovsted Helk har solid erfaring fra både det private erhvervsliv og den offentlige sektor - det er væsentligt i Realdania, hvor samarbejde med mange forskellige aktører på tværs i samfundet er en krumtap i det filantropiske arbejde. 

Nina Kovsted Helk skal sammen med den øvrige direktion – investeringsdirektør Peter Johansen og administrerende direktør Jesper Nygård – stå for videreudviklingen af Realdania som filantropisk forening. Hun afløser Anne Skovbro, der i august tiltrådte jobbet som administrerende direktør i By & Havn.

Realdania er en filantropisk forening med omkring 150.000 medlemmer. Foreningen arbejder for at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø –
forstået som de fysiske rammer for vores hverdag. Siden år 2000 har Realdania støttet flere end 3.350 projekter med mere end 18 mia. kr.
 

Kontakt

Pressechef i Realdania
Pia Møller Munksgaard
T: 29 69 52 49