x

Otte medlemmer valgt til Realdanias repræsentantskab

Pressemeddelelse

22. november 2018

838 medlemmer og gæster fra Realdanias valggruppe Område 9 i Nordsjælland deltog i går i Realdanias valgmøde i FrederiksborgCentret i Hillerød. Der blev på mødet valgt otte medlemmer til Realdanias repræsentantskab.

Realdania holdt onsdag den 21. november valgmøde i FrederiksborgCentret i Hillerød, hvor der blev valgt medlemmer til foreningens repræsentantskab. Følgende otte medlemmer fra Realdanias geografiske valggruppe Område 9 blev valgt for en fireårig periode: 

  • Annette Vangstrup, partner, Holte
  • Bo Brøndum Pedersen, ingeniør/projektleder, Ganløse
  • Henrik Lid, direktør, Måløv
  • Jacob Steen Møller, campusdirektør, Søborg
  • Klaus Kaae, Executive Vice President, Hellerup
  • Line Røtting Dornan, adm. direktør, Frederiksværk
  • Mette Glavind, direktør, Ph.d., Smørum
  • Paul Wiberg-Jørgensen, Director, Global Supply Chain Planning, Charlottenlund

På valgmødet fortalte bestyrelsesformand Michael Brockenhuus-Schack og adm. direktør Jesper Nygård om Realdania, om foreningens mange aktiviteter og om en række af de filantropiske projekter, som Realdania har støttet gennem årene - både lokalt og i hele landet. De fremmødte havde mulighed for at komme med input og spørgsmål til direktionen og formandskabet, og den mulighed benyttede en lang række deltagere sig af under den livlige debat i FrederiksborgCentret. 

”Medlemsdemokratiet er centralt i Realdania og en del af det fundament, vi står på. Jeg er glad for det store fremmøde og ser meget frem til samarbejdet med de valgte medlemmer til repræsentantskabet, der jo er den øverste myndighed i foreningen,” siger bestyrelsesformand Michael Brockenhuus-Schack efter mødet.

Realdania er en forening med medlemsdemokrati, som arbejder filantropisk på basis af sin investeringsvirksomhed. Realdania har siden 2000 arbejdet for at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø – forstået som de fysiske rammer for livet og hverdagen i Danmark. På 18 år har Realdania bidraget med 18,2 mia. kr. til mere end 3.350 store og små filantropiske projekter rundt om i hele Danmark. Alle, der enten selv ejer fast ejendom eller er udpeget af en juridisk person, f.eks. er repræsentant for en almen boligorganisation eller andelsforening, kan gratis blive medlem af Realdania. Foreningen har cirka 150.000 medlemmer.

 

Kontakt

Realdania, Pressechef
Pia Møller Munksgaard
tlf. 29 69 52 49