x

Syv medlemmer valgt til Realdanias repræsentantskab

Pressemeddelelse

23. november 2018

Næsten 700 medlemmer og gæster fra Realdanias valggruppe Område 1, der dækker Dragør, Tårnby, Frederiksberg og København, deltog i går i Realdanias valgmøde i Tivoli Congress Center i København. Der blev på mødet valgt syv medlemmer til Realdanias repræsentantskab.

Realdania holdt torsdag den 22. november valgmøde i Tivoli Congress Center i København, hvor der blev valgt medlemmer til foreningens repræsentantskab. Følgende syv medlemmer fra Realdanias geografiske valggruppe Område 1 blev valgt for en fireårig periode: 

  • Anne Marie Oksen, bestyrelsesformand, Kbh. V
  • Christian Høgsbro, adm. direktør, Kbh. S
  • Elsebeth Stærmose Krogh, afdelingsleder, Kbh. K
  • Gerti Axelsen, bygge- & udviklingschef, Kbh. K
  • Mette Kynne Frandsen, adm. direktør, partner, Frederiksberg
  • Suzanne T. Estrup, advokat & mediator, Nordhavn
  • Troels Bülow-Olsen, direktør, Kbh. K

De fremmødte i København kunne bl.a. høre bestyrelsesformand Michael Brockenhuus-Schack og adm. direktør Jesper Nygård fortælle om Realdania og om en række af de filantropiske projekter, som foreningen har støttet gennem årene. Deltagere benyttede endvidere muligheden for at komme med input og spørgsmål til foreningens direktion og formandskab under debatten på valgmødet.

”Medlemsdemokratiet er centralt i Realdania og en del af det fundament, vi står på, og repræsentantskabet er den øverste myndighed i foreningen. Jeg er glad for det store fremmøde og de mange spørgsmål og input fra de fremmødte. Og jeg ser meget frem til samarbejdet med de valgte medlemmer til repræsentantskabet,” siger bestyrelsesformand Michael Brockenhuus-Schack efter mødet.

Realdania er en forening med medlemsdemokrati, som arbejder filantropisk på basis af sin investeringsvirksomhed. Realdania har siden 2000 arbejdet for at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø – forstået som de fysiske rammer for livet og hverdagen i Danmark. På 18 år har Realdania bidraget med 18,2 mia. kr. til mere end 3.350 store og små filantropiske projekter rundt om i hele Danmark. Alle, der enten selv ejer fast ejendom eller er udpeget af en juridisk person, f.eks. er repræsentant for en almen boligorganisation eller andelsforening, kan gratis blive medlem af Realdania. Foreningen har cirka 150.000 medlemmer.

 

Kontakt

Realdania, Pressechef
Pia Møller Munksgaard
tlf. 29 69 52 49