x

Realdania To Go: Allinge som folkemødeby

Pressemeddelelse 18. marts 2016

Kom og hør, hvordan fremtidens Folkemøde kan komme til at se ud.

Kom og hør, hvordan fremtidens Folkemøde kan komme til at se ud. Tre teams har udviklet hver deres forslag til en strategisk helhedsplan for Allinge, som de præsenterer og udstiller til arrangementet. De tre planer danner grundlag for det videre arbejdet med fremtidens Folkemøde.

Program

- Hvad gør et event som Folkemødet for et yderområde som Bornholm? Muligheder og udfordringer. Ved Winni Grosbøll, Borgmester i Bornholms Regionskommune.

- Præsentation af helhedsplanerne for Allinge og Folkemødet ved Team JAJA, Team MUTOPIA og Team SLA

Kort Pause

- Fagdommerne kommenterer helhedsplanerne og kommer med deres overordnede anbefalinger ved Esben Danielsen, Direktør i Lokale- og Anlægsfonden, Frans Drewniak, arkitekt MAA og Ole Schrøder, Arkitekt MAA

- Afrunding – hvad har Bornholm og Allinge fået ud af projektet -  den videre proces ved Winni Grosbøll, Borgmester i Bornholms Regionskommune

Afslutningsvis kan du spise en sandwich, i mens du snakker med oplægsholderne og de andre deltagere - og ser nærmere på udstillingen af de tre helhedsplaner.

Kom og vær med
Arrangementet afholdes Tirsdag den 5. april kl. 16.00-17.45 i Realdanias bygning på Jarmers Plads 2 i København, og det er gratis at deltage. Tilmeld dig ved at sende en mail til spe@realdania.dk med navn og evt. organisation.

Vi glæder os til at se dig!