x

Debat om fremtidens bofællesskaber

Pressemeddelelse 29. februar 2016

Torsdagsrum #5 handler om fællesskaber, boformer og arkitektur. Kom og vær med d. 10. marts

Realdanias program Rum for alle fortsætter traditionen med ’Torsdagsrum’ – et uformelt forum til at få inspiration og stifte nye bekendtskaber inden for og på tværs af det sociale område og det byggede miljø.

Torsdag den 10. marts kl. 15.30-17.00 handler det om arkitektur og bofællesskaber og om, hvordan alders- og interessefællesskaber kan styrkes gennem arkitekturen.

Kom og hør:

Max Pedersen, selvstændig forsker

Max er antropolog og har forsket i boliger og boligformer i over ti år, bl.a. i USA. Han har arbejdet med udviklingen af seniorbofællesskaber for forbrugerorganisationen Boligtrivsel og entreprenørvirksomheden NCC og har udgivet flere bøger om seniorbofællesskaber.

Jan Albrechtsen, Vandkunsten

Jan er arkitekt MAA og partner i tegnestuen Vandkunsten, som bl.a. er kendt for et stærkt fokus på arkitekturens betydning for sociale fællesskaber. Jan er desuden underviser og censor på Kunstakademiets Arkitektskole og fungerer ofte som fagdommer i arkitektkonkurrencer.

Praktisk

Torsdagsrum afholdes i Realdanias bygning på Jarmers Plads 2 i København, og det er gratis at deltage. Tilmeld dig ved at sende en mail til torsdagsrum@realdania.dk med navn og evt. organisation.

Vi glæder os til at se jer!
Per Schulze og Gustav Brade
Rum for alle