x

Konference: Dem ved siden af - Bedre naboskab i det opdelte samfund

Pressemeddelelse 9. august 2016

Kom til konference på Kofoeds Skole den 15. september, hvor vi med hjælp fra Zetland sætter fokus på de idéer og projekter, der nedbryder fordomme og barrierer mellem mennesker.

OBS: BEMÆRK: arrangementet holdes i Multihallen på Kofoeds Skole- benyt indgangen Jenagade 21

 

Vi lever i en tid, hvor danskerne én flyttevogn ad gangen bosætter sig blandt folk, der minder om dem selv. Naboer ligner naboer, og hele kvarterer ensrettes kulturelt og økonomisk. Torsdag den 15. september inviterer Realdania og Collective Impact Rummelighed for alle til en konference, som sætter fokus på de idéer og projekter, der modarbejder det opdelte samfund og i stedet bidrager til inklusion og nye fællesskaber.

Vi har allieret os med Zetland, der leder os igennem den ikke helt almindelige konference på Kofoeds Skole i København. Programmet består af en række tankevækkende indslag og fortællinger om møder mellem mennesker i al deres forskellighed. Mød blandt andet SFIdirektør Agi Csonka, arkitekt og indehaver af Wienberg Architects Mette Wienberg, landsbypedellen fra Tønder og frygtforsker fra RUC Klaus Rasborg.

Dagen afsluttes med et åbent madmarked, hvor kokke fra socialøkonomiske virksomheder disker op med salte og søde smagsprøver fra deres køkkener.

Program

Den 15. september

Kl. 13.00-14.30: Sektion 1
Kl. 14.30-15.00: Pause og kaffe
Kl. 15.00-16.00: Sektion 2
Kl. 16.00-17.00: Madmarked

Tilmelding

Tilmeld dig gratis på rumforalle@realdania.dk med navn og evt. organisation