x

Sammen med fem andre danske fonde var vi vært, ved det europæiske fondsnetværk European Foundation Centre (EFC) hvor 600 repræsentanter fra europæiske og amerikanske fonde mødtes i København for at tale om bæredygtige byer.
 
Konferencens hovedtema var ”Bæredygtige byer – fonde og vores urbane fremtid”. I dag lever mere end halvdelen af verdens befolkning i byer og det er forventningen, at mange flere vil komme til. Urbaniseringen skaber en række udfordringer, blandt andet når det kommer til at sikre bæredygtighed i byerne. Særligt indenfor social bæredygtighed, kan fondene være med til at finde løsninger.

Blandt hovedtalerne på konferencen var EU-kommissær Connie Hedegaard, Direktør Joan Clos fra UN-Habitat samt Mark Kramer grundlægger og direktør for Foundation Strategy Group (FSG).

Som formand for konferencen udtalte Realdanias adm. direktør Flemming Borreskov:

"I fondsverdenen kan vigtigheden af at udvikle sig i takt med omverden ikke understreges nok. Det er let nok at uddele donationer, men at skabe reelle forandringer og løsninger, er en anden sag. Derfor er vi rigtigt glade for, at vi har været i stand til at tiltrække så mange internationale eksperter og fonde til konferencen. Dette er årets vigtigste netværksbegivenhed inden for den europæiske fondsverden. Det er her, der udveksles internationale erfaringer, best-practice og læring inden for feltet at drive fondsvirksomhed."

Konferencen fandt sted fra den 30. maj – 1. juni 2013.

Projektfakta

{[{ label.title }]}

{[{ item.title }]}{[{ item.title }]}, {[{ item.subtitle }]}

Nyheder Se alle nyheder

Vis flere