x

Byd Indenfor på herregården

Pressemeddelelse

16. december 2015

Med Byd Indenfor kan herregårdenes ejere og deres samarbejdspartnere søge om støtte til aktiviteter og arrangementer i herregårdenes bygninger og kulturmiljøer. Den 18. januar 2016 er ansøgningsfrist.

Fra frugtvinsmesse til midlertidigt herberg langs den jyske hærvej. Fra sommermarked til teaterkoncert. Og fra skolehave for voksne til rollespilsweekend for børn. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan der kan pustes nyt liv i herregårdenes bygninger og kulturmiljøer.

Siden 2014 har en lang række herregårde budt lokalsamfundet indenfor til arrangementer og midlertidige aktiviteter med støtte fra Byd Indenfor, et initiativ under Fremtidens Herregård. 

I september blev to yderligere ansøgningsmuligheder lanceret, hvor herregårdsejerne, foreninger og andre aktører sammen havde mulighed for at søge om støtte til arrangementer og aktiviteter, der byder indenfor på herregården. Første ansøgningsmulighed er afsluttet, og her fik otte herregårde støtte til at holde koncert, marked, herregårdsløb og meget andet.

Nåede I ikke at byde ind, er der stadig en sidste ansøgningsmulighed. Indtil 18. januar 2016 er det muligt at søge om støtte til arrangementer, som byder lokalsamfundet indenfor, skaber åbenhed og opmærksomhed om herregården og synliggør dens potentiale som drivkraft for lokal udvikling.

Se, hvordan I søger.

Se tidligere arrangementer, som har fået støtte.