Hagges, Ildsjælenes Musikhus

I Tønder er det anerkendte spillested Hagges gået i gang med en gennemgribende renovering. Forbedringerne skal være med til at sikrer at spillestedet kan leve op til nutidens standarder, og dermed give publikum de bedst mulige rammer for musikoplevelser.

Bygningen Vestergade 80 har siden 1988 været egnens ikke-kommercielle spillested med ca. 50 musikarrangementer pr. år, fordelt på nationale og internationale anerkendte kunstnere samt nye musikere fra såvel ind- som udland.

Spillestedet Hagges udbreder kendskabet til både den brede som den smalle musik, og inspirerer unge lokale musikere gennem Starjam og DJ-arrangementer.

Et hus, der matcher kulturen

Huset har dog længe trængt til en gennemgribende renovering og tilretning af de fysisk rammer, så de lever op til nutidens standarder, og sikrer publikum de bedst mulige rammer for musikoplevelser.

Realdania støtter projektet som en del af Kampagnen 'Underværker - bygningsarvens ildsjæle' som skal fremme ildsjælenes arbejde med det byggede miljø til gavn for lokalsamfundet.

Projektfakta

  • Påbegyndt
  • 2015
  • Støttebeløb
  • 1 mio. kr.

Kontakt

{{ title }}

{{ description }}