x

Hagge's Musik Pub - Ildsjælenes Musikhus

I Tønder har det anerkendte spillested Hagge's Musik Pub gennemgået en gennemgribende renovering. Forbedringerne skal være med til at sikrer at spillestedet kan leve op til nutidens standarder, og dermed give publikum de bedst mulige rammer for musikoplevelser.

Bygningen Vestergade 80 har siden 1988 været egnens ikke-kommercielle spillested med ca. 50 musikarrangementer pr. år, fordelt på nationale og internationale anerkendte kunstnere samt nye musikere fra såvel ind- som udland.

Spillestedet Hagge's udbreder kendskabet til både den brede som den smalle musik, og inspirerer unge lokale musikere gennem Starjam og DJ-arrangementer.


Et hus, der matcher kulturen

Huset trængte dog i mange år til en gennemgribende renovering af de fysisk rammer, så stedet kunne leve op til nutidens standarder, og sikre publikum de bedst mulige rammer for gode musikoplevelser.

Vi har støtter projektet som en del af Kampagnen 'Underværker - bygningsarvens ildsjæle', som skal fremme ildsjælenes arbejde med det byggede miljø til gavn for lokalsamfundet.

Projektfakta

  • Kort

  • Relaterede projekter

Kort

Vestergade 80, 6270 Tønder

Relaterede projekter Se alle projekter

Æglageret i Holbæk

Bulhuset

Agersø Mølle

Lydum Mølle

{{ title }}

{{ description }}