Hellested Forsamlingshus

Som en del af kampagnen Byggeriets Ildsjæle støtter Realdania renoveringen af det indre af Hellested Forsamlingshus. Huset er samlingspunkt for byens fælles aktiviteter, og borgerne har altid passet godt på det for egne kræfter og midler. Byens ildsjæle finder det nu på tide at få huset, som er fra 1882, gennemgribende istandsat, så det fortsat kan fungere som ramme om lokalsamfundets fælles aktiviteter.

Salens indretning ændres med en skillevæg så både store og små arrangementer kan fylde den, og den gamle træbeklædning tages ned ligesom gulvene i huset udskiftes efter mange års slid.

Hellested forsamlingshus ejes af 250 lokale andelshavere, og der har altid været tradition for at man står sammen. Både når det gælder bevaring af skolen, holde liv i den lokale idrætsforening eller i dette tilfælde at værne om byens traditionsrige forsamlingshus.

Med kampagnen til byggeriets ildsjæle ønsker Realdania at bakke op om frivillige kræfter gennem netværk, inspiration og viden, og ikke mindst projektstøtte. Ansøgningerne er blevet bedømt på, hvordan den solide og kreative idé skaber værdi i lokalsamfundet, på at der er en realistisk anlægs- og driftsøkonomi og ikke mindst på, hvordan projekterne er organiserede og involverer frivillighed.

Kampagnen støtter projektet med 150.000 kr.

Projektfakta

  • Påbegyndt
  • 2015
  • Støttebeløb
  • 150.000

Kontakt

  • Kort

Kort

Maglehøjvej 6, 4652 Hårlev

{{ title }}

{{ description }}