x

Drevet af ildsjæle

På strandens markante skråning i kystfiskerbyen Lønstrup ligger et lille, fint spilhus. Men spilhuset var forældet og forfaldet, og trængte til en nænsom arkitektonisk opgradering, så det lille hus igen kunne indgå i den fine arkitektoniske helhed på stranden. I samarbejde med en arkitekt har lokale ildsjæle indrettet et formidlings- og madpakkehus, der skal skabe bedre rammer for formidling af kystkulturhistorien.

Spilhuset er indrettet til formidlingsaktiviteter og er blevet renoveret med ny beklædning og nyt tag. Indretningen er ændret, så det er blevet muligt at etablere udstillingsområde, mens selve spillet er opsat i et lukket lokale med visuel adgang. Samtidig er der indrettet et fiskerenserum, og huset er forlænget med et nyt madpakkehus med mulighed for udeophold.

Med projektet er der skabt nye aktivitetsmuligheder for familier, borgere og turister, der besøger Lønstrup Strand, og strandens kulturhistoriske særkender og arkitektoniske kvaliteter bliver gennem projektet synlige for de besøgende.

Projektfakta

{[{ label.title }]}

{[{ item.title }]}{[{ item.title }]}, {[{ item.subtitle }]}

Billeder

{[{ currentImage.meta.title }]}

{[{ currentImage.meta.description }]}

{[{ counter() }]}