x

I dag bliver Musikhusparken oftest brugt om sommeren, og den indbyder ikke i høj grad til, at man tager ophold eller bruger parken til aktiviteter. I forbindelse med udbygningen af ARoS med projektet The Next Level vil parken blive omdannet til en attraktiv grøn bypark.

Grøn park med underjordisk galleri

Musikparkhuset skal være et indbydende, grønt samlingssted, hvor aarhusianerne mødes om kultur og natur. Den omdannede park, der skal danne ramme om biodiversitet og livskvalitet, indebærer bl.a. et nyt underjordisk galleri og et kæmpeværk af den amerikanske kunstner James Turrel.

Grøn og inspirerende bypark

Den nye Musikhuspark bliver et attraktivt mødested for kultur, natur og fællesskab til glæde for aarhusianerne og besøgende. Parken skal vise vejen for, hvordan man kan lave grønne og bæredygtige byparker til inspiration for andre byer i verden. Samtidig skal der være plads til kulturevents som SPOT Festival og Aarhus Festuge samt mere uformelle arrangementer og borgerdrevne aktiviteter.  

Vi har støttet projektet med 16 mio. kr. Efter planen skal Musikhusparken indvies samtidig med Musikhusets Next Level Projekt i efteråret 2025.