x

Skabt af lokale ildsjæle

En række lokale ildsjæle med NGO’en SydhavnsCompagniet står i spidsen for et nyt medborgercenter i Sydhavnen – et af Københavns mest socialt belastede kvarterer.
Centeret er for alle, men nytænker samtidig det traditionelle medborgerhus ved at have fokus på de svage og udsatte borgere, der bor i området.
Medborgercenteret er indrettet med blandt andet et folkekøkken, hvor man kan få sig et sundt måltid mad, et hobby- og handyman værksted og en genbrugsforretning. Centeret er samtidig tænkt som et mødested for klubfællesskaber og for det lokale foreningsliv.

Drevet af SydhavnsCompagniet

SydhavnsCompagniet er en selvejende, værdibaseret, non profit institution (NGO) i Sydhavnen. Organisationen kombinerer frivilligt socialt arbejde, aktivitetstilbud og rådgivning med en målrettet beskæftigelsesindsats – alt sammen for at få de svageste og mest udsatte borgere inddraget i det omgivende samfund. Vi har støttet projektet med blandt andet istandsættelse og fornyelse af stedets noget nedslidte facade. Derudover har Velfærdsministeriet, Integrationsministeriet og Københavns Kommune bidraget. 

Projektet er gennemført i samarbejde med Box25arkitketer v. Karen Kristiansen.

{[{ label.title }]}

{[{ item.title }]}{[{ item.title }]}, {[{ item.subtitle }]}

Billeder

{[{ currentImage.meta.title }]}

{[{ currentImage.meta.description }]}

{[{ counter() }]}

Nyheder Se alle nyheder

Vis flere

Relaterede projekter Se alle projekter

Vis flere

{{ title }}

{{ description }}