x

Varbergparken er et stort boligkompleks i Haderslev med 543 lejligheder og over 1.000 beboere med mange forskellige nationaliteter. Trods boligkompleksets smukke placering med udsigt over Haderslev by og fjorden er det blevet stadig sværere at tiltrække nye lejere.

Haderslev Andels Boligforening har udarbejdet en helhedsplan for området med henblik på at vende udviklingen og skabe et attraktivt boligområde.

Målet er at integrere Varbergparken med de omkringliggende by- og boligområder, og mulige strategier vil være renovering af bebyggelsen, forbedring af infrastrukturen og udvikling af det omgivende grønne område.

Vi valgte i 2005 at støtte en effektvurdering af den allerede udarbejdede helhedsplan for Varbergparken for at sikre, at der blev udarbejdet nogle velfunderede og bredt anvendelige retningslinjer for, hvordan denne og lignende opgaver skal håndteres.

Rambøll Management gennemførte analysen, og målet var at resultaterne ikke blot skulle brugbare for Varbergparken men også for tilsvarende boligforeninger i Danmark.

Sideløbende foretog Gehl Architects en arkitektonisk vurdering af udeområderne i Varbergparken og kom med forslag til en udvikling og optimering af områdets herligheder.

Projektfakta

{[{ label.title }]}

{[{ item.title }]}{[{ item.title }]}, {[{ item.subtitle }]} {[{ item.title }]}

Billeder

{[{ currentImage.meta.title }]}

{[{ currentImage.meta.description }]}

{[{ counter() }]}

Nyheder Se alle nyheder

{[{ item.date }]}

{[{ item.title }]}

{[{ item.body }]}

Vis flere

Relaterede projekter

  • Projekt

    {[{ item.title }]}

    {[{ item.body }]}

Projekt

{[{ current.title }]}

{[{ current.body }]}

{[{ currentIndex }]} / {[{ items.length }]}