x

Vitskøl Kloster har i mange år har været hjemstedet for Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser (TAMU). Takket være en donation fra Den A.P. Møllerske Støttefond på 25 mio. kr. og os på 5 mio. kr. kan man nu tage de næste skridt i udviklingen af TAMU’s uddannelsesaktiviteter samt åbne de fredede, gamle bygninger op for en større offentlighed.

Med donationerne bliver der nu bygget en ny kostskolebygning til TAMU-eleverne, skabt bedre publikumsforhold gennem ombygning af staklade og skovhus til café og butik. Endvidere bliver produktionsforholdene i gartnerierne, der danner grundlag for elevernes uddannelse, moderniseret..

Målet er at sammentænke og kombinere TAMU-elevernes uddannelsesmuligheder, offentlighedens adgang og en tilbageførelse af klosterbygningernes omgivelser, hvorved den kulturarv, som klostret repræsenterer, levendegøres gennem elevernes aktiviteter på stedet.

TAMU er et landsdækkende arbejdsmarkedsuddannelsessystem, som tilbyder praktisk tilrettelagt uddannelse til unge mellem 18 og 30 år, der på grund af kriminalitet, misbrug eller sociale udfordringer ikke står til rådighed for arbejdsmarkedet.

Projektfakta

{[{ label.title }]}

{[{ item.title }]}{[{ item.title }]}, {[{ item.subtitle }]}

Billeder

{[{ currentImage.meta.title }]}

{[{ currentImage.meta.description }]}

{[{ counter() }]}

Nyheder Se alle nyheder

Vis flere