x

Realdania To Go: Det betaler sig at udvikle funktionstømt industri

Pressemeddelelse 25. august 2016

Det betaler sig at puste nyt liv i gamle industribygninger – få gode råd fra tre vellykkede projekter med omdannelse af funktionstømt industri, når Realdania To Go inviterer til fyraftensmøde på Godsbanen i Aarhus den 15. september kl. 15.00-17.30

Selv om der er knap så meget kul under industrialiseringen af Danmark som i slutningen af 1800-tallet, er de gamle udtjente industrifabrikker ved at blive det nye sort.

De gedigne, men udtjente bygninger får nemlig mange steder i landet nyt liv som kulturhuse, erhvervscentre med kontorfællesskaber, biblioteker, cafeer m.v. og fungerer som motorer for udvikling af nye attraktive byrum, hvor kreativiteten blomstrer.

Omdannelsen af gamle industribygninger til nye formål kan tilmed give grøn bundlinje, når det handler om kommunernes, ejernes, investorernes og erhvervslivets regnskaber for livskvalitet og trivsel, udbytte, jobs og overskud.

Det kan læses i Realdanias analyse Vores fælles skatkammer, som udkom i foråret 2015

Nu kan du høre mere om, hvordan udvikling og omdannelsen af tre tidligere industrimiljøer henholdsvis Godsbanen i Aarhus, Spinderihallerne i Vejle og Maltfabrikken i Ebeltoft er blevet gevinster for byerne og borgerne.

Realdania To Go finder sted på Godsbanen i Aarhus.
Tidspunkt: Torsdag den 15. september 2016, kl. 15 -17.30
Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Læs hele programmet og tilmeld dig