Hasmark Strandpark

Hasmark Strand skal være det populære udflugtsmål for blandt andet odenseanere, og turistsæsonen skal forlænges. Nye tiltag på strand og dige har således gjort Hasmark attraktiv igen, og projektet viser, hvordan nedslidte strandarealer kan gøres attraktive uden at gå på kompromis med stedets oprindelige kvaliteter.

Med projekt Hasmark Strandoase har visionen været at skabe en attraktiv destination for besøgende - både for lokale, sommerhus-, camping- og dagsturister. Konkret har projektet understøttet strandens kvaliteter ved at etablere ny adgang til vandet og etablere bedre ankomstforhold til området.

Fra Tørresø i vest mod Enebærodde i øst strækker den 10 kilometer lange Hasmark Strand sig - én af Fyns bedste og mest populære badestrande. Stedet er velbesøgt og rigt både på landskabelige, natur- og turismemæssige kvaliteter. Med godt 2.500 sommerhuse og 470 pladser på campingpladsen er Hasmark også et populært sommerhus- og campingområde.

Ligesom mange andre sommerhusbebyggelser bliver Hasmark i stigende grad beboet året rundt, men de offentlige arealer og aktivitetsmuligheder er ikke tilpasset dette nye behov. Samtidig efterspørger gæsterne muligheder for endagsbesøg i rekreative områder, hvor et vist niveau af komfort giver alle mulighed for at komme ud og opleve naturen.

Projektfakta

Kontakt

Karen Skou Projektchef

  • Kort

  • Nyheder

Kort

Strandvejen 205, 5450 Otterup

{{ title }}

{{ description }}