Makvärket

Som en del af kampagnen Byggeriets Ildsjæle har Realdania støttet foreningen Makvärket i at puste nyt liv i det nedlagte Knabstrup Teglværk. Makvärket ønsker at bygge en multisal i teglværkets bygninger. Multisalen skal give bedre fysiske rammer for foreningens kunstneriske udfoldelse.

Det er vigtigt for foreningen at omdannelsen af de historiske bygninger sker nænsomt i respekt for bygningsværket og miljøet. Der er derfor fokus på genbrugsmaterialer og økologi i byggeprocessen. Foreningen planlægger også at lave byggefestivaler, hvor frivillige kan deltage i omdannelsen.

Når Multisalen står færdig vil foreningen invitere lokalsamfundet og andre interesserede indenfor til nycirkus, artisteri og anden kreativ udfoldelse.

Med kampagnen til byggeriets ildsjæle ønsker Realdania at bakke op om frivillige kræfter gennem netværk, inspiration og viden, og ikke mindst projektstøtte. Ansøgningerne er blevet bedømt på, hvordan den solide og kreative idé skaber værdi i lokalsamfundet, på at der er en realistisk anlægs- og driftsøkonomi og ikke mindst på, hvordan projekterne er organiserede og involverer frivillighed.

Projektfakta

  • Kort

Kort

Teglværksvej 30, 4420 Regstrup

{{ title }}

{{ description }}