x

Besøg tapetværkstedet i Odder

Foredrag

Dato
09. november 2017

Tidspunkt
kl 15.00 — kl 16.30

Adresse
Toldvejen 3
8300 Odder


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer

Lampedesigneren Poul Henningsen tegnede i 1937 sit eget hus, som Realdania By & Byg nu har købt og restaureret. Her boede han og familien med selskab af nøgne kvinder på husets tapeter. Selv lofterne tapetserede PH som et nyt og vovet tiltag. Kom med ind i tapetværkstedet og se malermester Heidi Zilmer i aktion. Hør også arkitekt Per Troelsen fortælle om PH’s hus ved vores arrangement for 30 x 2 medlemmer den 9. november 2017. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Realdanias særarrangement om PH-tapeterne

Tapeterne i PH's hus er oprindeligt skabt af kunstneren Albert Naur som et geometrisk rudemønster med motiv af frodige nøgne damer. De vovede tapeter sad oprindeligt i Poul Henningsens soveværelse og fordelingsgangen hos teenagebørnene i huset i Gentofte. Da Realdania By & Byg købte PH’s eget hus i 2014, var kun en lille rest af det originale tapet endnu tilbage – og det er denne rest, som har dannet grundlag for malermester Heidi Zilmers omfattende arbejde med at genskabe tapeterne til huset.

Adresse
Toldvejen 3, 8300 Odder

Tid
Torsdag den 9. november 2017, kl. 15.00 - 16.30

Program
Kl. 15.00: Velkomst og oplæg fra malermester Heidi Zilmer om processen med at skabe de særlige tapeter.

Kl. 15.30: Heidi viser trykramme, papir og prøvetryk frem. Imens serveres kaffe og kage. Det vil være muligt at købe tapeterne på dagen.

Kl. 16.00: Arkitekt og projektleder i Realdania By & Byg, Per Troelsen, fortæller om restaureringen af PH's eget hus.

Kl. 16.30: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 29. oktober, hvorefter vinderne får direkte besked mandag den 30. oktober.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 29. oktober. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind