x

Se Hjørrings amtmandsbolig

Bag navnet Hack Kampmann gemmer der sig en af Danmarks store arkitekter fra forrige århundredskifte. Han mestrerede både nationalromantikken og nyklassicismen i dansk arkitektur, og nu har du chancen for at komme med ind i et af hans fineste bygningsanlæg: Den fredede amtmandsbolig i Hjørring fra 1910. Den 26. april 2017 besøger vi dette magtens hus med 20 x 2 Realdania-medlemmer. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
26. april 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Amtmandstoften 1
9800 Hjørring

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Se Hjørrings amtmandsbolig

Realdanias særarrangement i Amtmandsboligen

Amtmandsboligen i Hjørring er tegnet af den nyklassicistiske arkitekt Hack Kampmann. Bygningskomplekset er et meget fint eksempel på Kampmanns arbejde med kombinationen af proportioner og detaljer, høj funktionalitet og byggetekniske velfungerende elementer.

Læs mere om projektet

Adresse
Amtmandstoften 1, 9800 Hjørring

Tid
Onsdag den 26. april 2017, kl. 16.00 - 17.30

Program
Kl. 16.00: Arkitekt Connie Hviid viser rundt i huset og haven.

Kl. 17.00: Vi byder på en forfriskning

Kl. 17.30: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 3. april, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 4. april.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 3. april. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind