x

Se Bindesbølls Tinghus

I Thisted ligger et imponerende og fredet rådhus, som også har ageret sparekasse, arrest- og sprøjtehus, siden det blev opført i 1853. Kom med bag de gamle mure, der er inspireret af nederlandsk renæssance og tegnet af Michael Bindesbøll, og hør om Realdania By & Bygs restaurering af bygningen. Arkitekt i Realdania By & Byg, Connie Hviid, viser 20 x 2 læsere rundt den 23. november 2017. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
23. november 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Store Torv 4
7700 Thisted

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Se Bindesbølls Tinghus

Realdanias særarrangement på Bindesbølls rådhus

Med sit formsprog, farvesætning og konstruktion fremstår Bindesbølls rådhus i Thisted som et enestående værk i dansk kontekst og et meget fint eksempel på et historicistisk provinsbyggeri. Thisteds imponerende rådhusbygning er opført i 1853 efter tegning af arkitekten Michael Gottlieb Bindesbøll. Ejendommen har oprindeligt fungeret som både rådstue, arrest, arrestforvarerens bolig, sprøjtehus og sparekasse.

Læs mere om projektet

Adresse
Store Torv 4, 7700 Thisted

Tid
Torsdag den 23. november 2017, kl. 17.00 - 19.00

Program
Kl. 17.00: Arkitekt Connie Hviid byder velkommen, viser rundt og fortæller historien om huset og restaureringen af Bindesbølls rådhus.

Kl. 18.00: Forplejning på Café Salto.

Kl. 19.00: Tak for i aften.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 29. oktober, hvorefter vinderne får direkte besked mandag den 30. oktober.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 29. oktober. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind