x

Se Slangen på Bispebjerg Bakke

På Bispebjerg Bakke mellem Emdrup og Nordvestkvarteret ligger Slangen – en bebyggelse i organiske former skabt af godt håndværk og de bedste materialer. Kom bag om byggeriet fra 2006, når vi den 22. maj 2017 besøger det præmierede hus med 40 x 2 medlemmer. Slangen er formgivet af kunstneren Bjørn Nørgaard ud fra devisen om, at kunsten og arkitekturen skal påvirke os og skabe livsglæde. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
1. januar 0001 kl. 01.00 - 01.00

Adresse
Bispebjerg Bakke 20
København NV

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Se Slangen på Bispebjerg Bakke

Realdanias særarrangement på Bispebjerg Bakke

Bispebjerg Bakke er unikt, exceptionelt og nytænkende - og samtidig resultatet af et møde mellem billedkunstneren Bjørn Nørgaard og formanden for Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn. Begge havde de en vision om at integrere kunst, arkitektur og håndværk og opføre et smukt og holdbart boligbyggeri i harmoni med omgivelserne og landskabet.

Læs mere om projektet

Adresse
Bispebjerg Bakke 20, København NV, ved legepladsen

Tid
Mandag den 22. maj 2017, kl. 14.00 - 15.00 og 17.00 - 18.00

Program
Hold 1:
Kl. 14: Arkitekt Dorthe Bendtsen viser rundt og fortæller om bygningerne.

Kl. 15: Arrangementet slutter.

Hold 2:
Kl. 17: Arkitekt Dorthe Bendtsen viser rundt og fortæller om bygningerne.

Kl. 18: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 8. maj, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 9. maj.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 8. maj. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind