x

Oplev en fortidig fattiggård

Livet på samfundets skyggeside åbenbarer sig i Dansk Forsorgsmuseum i Svendborg, som er Nordens bedst bevarede fattiggård. Tag med Realdania ind i fortiden i den fredede Svendborg Fattig- og Arbejdsanstalt fra 1872 og få historien om datidens fattigvæsen og Realdanias støtte til museets nutidige, handicapvenlige faciliteter. 30 medlemmer med ledsager får plads, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
25. juni 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Grubbemøllevej 13
5700 Svendborg

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Oplev en fortidig fattiggård

Realdanias særarrangement på Forsorgsmuseet

Den fredede Svendborg Fattig- og Arbejdsanstalt, som huser forsorgsmuseum, er med en nænsom ombygning blevet gjort tilgængelig for handicappede og dårligt gående. Ombygningen af den gamle gård er sket med respekt for de fredede bygninger, og arbejdet med at gøre museet tilgængeligt er sat i værk som et eksempel til inspiration for andre museer, der har til huse i fredede bygninger.

Læs mere om Forsorgsmuseet

Adresse
Grubbemøllevej 13, 5700 Svendborg

Tid
Søndag den 25. juni 2017, kl. 14.00 - 16.00

Program
Kl. 14.00: Velkomst.

Kl. 14.10: Fælles introduktion til Svendborg Museum og Forsorgsmuseet v. museumschef Esben Hedegaard om Forsorgsmuseet før og nu, renoveringen af bygningen og ’Fristedet Fattiggårdens have’.

Kl. 14.30: Opdeling i hold. Omvisning i huset og i haven.

Kl. 15.30: Kaffe og kage.

Kl. 16.00: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 7. juni, hvorefter vinderne får direkte besked torsdag den 8. juni.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 8. maj. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind