x

Oplev Harteværkets blå verden

En legeplads med snurrige vandmaskiner og en enestående samling af el-apparater fra oldefars tid - det og meget andet kan du opleve i det gamle vandkraftværk Harteværket i Kolding. Værket har forvandlet sig til et moderne oplevelsescenter for børn og voksne, og du kan være heldig at vinde billetter til et besøg den 24. april 2017, hvor vi lægger vejen forbi med 25 x 4 læsere – gerne med børn. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
24. april 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Alpedalsvej 107 A
6000 Kolding

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Oplev Harteværkets blå verden

Realdanias særarrangement i Harteværket

Harteprojektet vil være med til at fremtidssikre Danmarks bygningsarv og kulturmiljø. Harteværket er nemlig et tidstypisk eksempel på industriel bygningskulturarv. Det er Danmarks første større vandkraftværk og er bygget i 1918-1920. I dag arbejdes der på at få Harteværket etableret som et publikumsvenligt besøgscenter, hvor man på en nyskabende og kreativ måde involverer og inspirerer de besøgende til at udfolde sig inden for områderne energiomsætning, sundhed, kulturhistorie og natur.

Læs mere om projektet

Adresse
Alpedalsvej 107 A, 6000 Kolding

Tid
Mandag den 24. april 2017, kl. 15.30 - 18.00

Program
Kl. 15.30: Velkomst af Tim Jensen.

Kl. 15.40: Velkomst og oplæg af projektchef og leder Cecilie Røner om værket og transformationen fra vandværk til oplevelsescenter.

Kl. 16.00: Familievenlige aktiviteter såsom naturoplevelse, vandlegeplads og kanotur på åen samt rundvisning. Imens serveres pølsehorn, æblejuice samt kaffe og kage.

Kl. 18.00: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 3. april, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 4. april.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 3. april. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind