x

Besøg et slot med sjæl og charme

Drømmer du om at komme tæt på et 1700-tals slot? Så byd ind i konkurrencen om et besøg på Hindsgavl den 27. april 2017. Realdania By & Byg, som ejer Hindsgavl, tager os med tilbage til 1780’ernes arkitektur og ind i driften og tagomlægningen, som lige nu er i gang. Kig også ind i slottets smukke empirestuer og ud på de skønne omgivelser under kaffepausen. Vi har plads til 20 x 2 deltagere. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
27. april 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Hindsgavl Alle 7
5500 Middelfart

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Besøg et slot med sjæl og charme

Realdanias særarrangement på Hindsgavl Slot

Frem til 2013 har Hindsgavl Slot undergået en gennemgribende modernisering, restaurering og udvidelse for at bevare slottet i sin helhed og for at sikre en bæredygtig økonomisk ramme for stedet. Slottet fremstår autentisk i det ydre anlæg og i hovedbygningen, mens den tidligere avlsgård er omdannet til moderne hotelværelser, konferencerum og selskabslokaler.

Læs mere om projektet

Adresse
Hindsgavl Alle 7, 5500 Middelfart

Tid
Torsdag den 27. april 2017, kl. 16.00 - 18.00

Program
Kl. 16.00: Bygningskonstruktør og projektleder i Realdania By & Byg Thomas Halvorsen fortæller om driften af Hindsgavl og den aktuelle tagomlægning.

Kl. 17.00: Der serveres kaffe og kage i slottets stuer. Imens tager Thomas Halvorsen deltagerne med på stilladset i mindre hold.

Kl. 18.00: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 3. april, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 4. april.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 3. april. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind