x

Oplev Hverringe Centrum for Restaurering

På Hverringe Gods er køerne flyttet ud af deres gamle stald og Hverringe Centrum for Restaurering ind i den nyrestaurerede bygning. Den 30. maj kan 30 x 2 Realdania-medlemmer opleve stedet og få fortællingen om omdannelsen og de kurser, som nu udbydes der og på den nyrestaurerede nabogård fra 1600-tallet, Gl. Broløkke. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
30. maj 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Hverringevej 206
5300 Kerteminde

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Oplev Hverringe Centrum for Restaurering

Realdanias særarrangement på Hverringe Gods

Fynske Hverringe er eksempel på en unik og velbevaret bygningsarv. Frivillige landskabsfredninger og en stærk interesse for bevaring og styrkelse af kulturhistoriske værdier har gennem generationer skabt den unikke, velbevarede helhed, som Hverringe udgør i dag. Hverringe er en del af Realdania-kampagnen Fremtidens Herregård, hvor visionen er at skabe liv i herregårdenes gamle bygninger, for derved at sikre at herregårdenes bygningsarv og kulturmiljø bevares for fremtiden, samtidig med at der skabes arbejdspladser og dynamik lokalt.

Læs mere om projektet

Adresse
Hverringevej 206, 5300 Kerteminde

Tid
Tirsdag den 30. maj 2017, kl. 13.00 - 15.30

Program
Kl. 13.00: Velkomst v. Tim Jensen.

Kl. 13.05: Velkomst og oplæg.

Kl. 13.30: Rundvisning.

Kl. 15.00: Let forplejning.

Kl. 15.30: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 8. maj, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 9. maj.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 8. maj. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind