x

Oplev det nye Køge Kyst

Kom med Realdanias medlemsunivers til Køge Kyst den 26. oktober 2017 og få indblik i det store byudviklingsprojekt, der gennemføres i partnerskab mellem Køge Kommune og Realdania By & Byg. Vi får en introduktion til projektet af projektchef Jes Møller og går derefter på rundtur i det nyåbnede stationsområde og ved de nye boligbyggerier på Søndre Havn. Besøget slutter med en forfriskning. De 25 x 2 pladser tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
26. oktober 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Søndre Badevej 1
4600 Køge

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Oplev det nye Køge Kyst

Realdanias særarrangement i Køge Kyst

Køge Kyst skal over de kommende 10-15 år udvikle havne- og industriområdet mellem Køges bymidte og vandet til en levende og bæredygtig bydel – og projektet er godt i gang med at blive realiseret. Den overordnede vision for projektet er at skabe en enestående, attraktiv og bæredygtig bydel, der styrker Køges rolle som center i hovedstadsområdet, på Sjælland og i den samlede Øresundsregion. Intentionen er at udvikle et byområde, hvor byens liv og mangfoldighed kan udspille sig i optimale fysiske rammer.

Læs mere om projektet

Adresse
Søndre Badevej 1, 4600 Køge

Mødested
Tapperiet

Tid
Torsdag den 26. oktober 2017, kl. 16.30 - 18.30

Program
Kl. 16.30: Køge Kysts projektchef Jes Møller byder velkommen og fortæller overordnet om projektet.

Kl. 16.45: Rundtur i det nyåbnede Stationsområde og til Søndre Havn med Engkanten og de første boligbyggerier.

Kl. 18.00: Tilbage i Stationsområdet – vi samles på en café i det nyåbnede område og byder på en forfriskning, imens der er mulighed for spørgsmål og dialog.

Kl. 18.30: Arrangementet slutter.


Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 8. oktober, hvorefter vinderne får direkte besked mandag den 9. oktober.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 8. oktober. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind