x

Rum til livet i Herning: Se ny rådgivning

Realdania og Kræftens Bekæmpelse har opført syv kræftrådgivninger, ”Livsrum”, over hele Danmark, og den 28. november 2017 har 25 x 2 læsere mulighed for at opleve Hernings. Byggeriet inddrager den nyeste viden om, hvordan de fysiske rammer påvirker patienters heling og helbred og er også fuldt af menneskelig varme. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
28. november 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Nørgaards Allé 10
7400 Herning

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Rum til livet i Herning: Se ny rådgivning

Realdanias særarrangement i Livsrum Herning

Som en del af Projekt Livsrum har Realdania i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse opført en kræftrådgivning i Herning. Huset er bygget efter principper om helende arkitektur og ambitionen var at skabe et hus, der inviterer indenfor og giver plads til livet. Nøgleordene er tryghed, hjemlighed, åbenhed og nærvær.

Læs mere om projektet 
Adresse
Nørgaards Allé 10, 7400 Herning

Tid
Tirsdag den 28. november 2017, kl. 19.00 - 21.00

Program
Kl. 19.00: Velkomst og oplæg ved rådgivningsleder Charlotte Langhoff fra Kræftrådgivningen Herning om kræftrådgivningens funktion, organisation og hverdag. Derudover fortæller områdechef i Kræftens Bekæmpelse Jørgen-Ulrich Raunskov om projekt Livsrum, samarbejdet med Realdania og byggeprocessen set fra bygherres side.

Kl. 19.35: Oplæg ved arkitekt Claus Pryds om programmet for bygningen, det færdige byggeri, og om hvordan tegnestuen gik til opgaven med udgangspunkt i arkitekturen som helende faktor.

Kl. 20.00: Omvisning rundt i bygningen. Efterfølgende serveres der kaffe, the og kage. Imens står oplægsholderne til rådighed for spørgsmål.

Kl. 21.00: Arrangementet er slut.

NB: Husk påklædning efter vejret.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 29. oktober, hvorefter vinderne får direkte besked mandag den 30. oktober.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 29. oktober. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind