x

Se, hvordan arkitektur kan hele

Realdania og Kræftens Bekæmpelse har opført syv kræftrådgivninger, ”Livsrum”, over hele Danmark, og den 27. februar 2017 har 25 x 2 læsere mulighed for at opleve Roskildes. Byggeriet inddrager den nyeste viden om, hvordan de fysiske rammer påvirker patienters heling og helbred, og i huset er der både varme fra pejsen og egetræsplankerne på gulvet – for slet ikke at tale om menneskelig varme. Tilmeldingen åbner fredag 3. februar kl. 13.

Arrangementet er afholdt

Dato
27. februar 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Gormsvej 15
4000 Roskilde

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Se, hvordan arkitektur kan hele

Realdanias særarrangement i Livsrum Roskilde

Som en del af projekt Livsrum har Kræftens Bekæmpelse og Realdania opført et rådgivningscenter i Roskilde. Byggeriet inddrager den nyeste viden om, hvordan de fysiske rammer påvirker patienters heling og helbred. Huset rummer blandt andet værksted, bibliotek, lounge, samtale- og træningsrum. –Den nye kræftrådgivning signalerer, at der føles hjemligt og trygt at være.

Læs mere om projektet

Adresse
Gormsvej 15, 4000 Roskilde

Tid
Mandag den 27. februar 2017, kl. 19.00 - 21.00

Program

19.00: Velkomst og oplæg v. rådgivningsleder Jette Winge om kræftrådgivningens funktion, organisation og hverdag. Derudover fortæller Jette om projekt Livsrum, samarbejdet med Realdania og byggeprocessen set fra bygherres side.

19.35: Oplæg v. arkitekterne Martin Krogh og Simon Lyager Poulsen om programmet for bygningen, det færdige byggeri, og om hvordan tegnestuen gik til opgaven med udgangspunkt i arkitekturen som helende faktor.

20.00: Rundvisning i bygningen samt kaffe/the og kage. Oplægsholdere står til rådighed for spørgsmål.

21.00: Arrangementet er slut.

Konkurrencebetingelser

Tilmelding til vores arrangementer er først-til-mølle. Vi åbner op for tilmeldinger til februars arrangementer fredag den 3. februar 2017 kl. 13.00.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 6. februar. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. Læs mere om dine medlemsfordele.

Meld dig ind