x

Se, hvordan arkitektur kan hele

Arrangementet er afholdt

Dato 27. februar 2017

Tidspunkt
kl 01.00 — kl 01.00

Adresse
Gormsvej 15
4000 Roskilde

For medlemmer af Realdania

Se alle arrangementer

Realdania og Kræftens Bekæmpelse har opført syv kræftrådgivninger, ”Livsrum”, over hele Danmark, og den 27. februar 2017 har 25 x 2 læsere mulighed for at opleve Roskildes. Byggeriet inddrager den nyeste viden om, hvordan de fysiske rammer påvirker patienters heling og helbred, og i huset er der både varme fra pejsen og egetræsplankerne på gulvet – for slet ikke at tale om menneskelig varme. Tilmeldingen åbner fredag 3. februar kl. 13.

Se, hvordan arkitektur kan hele

Realdanias særarrangement i Livsrum Roskilde

Som en del af projekt Livsrum har Kræftens Bekæmpelse og Realdania opført et rådgivningscenter i Roskilde. Byggeriet inddrager den nyeste viden om, hvordan de fysiske rammer påvirker patienters heling og helbred. Huset rummer blandt andet værksted, bibliotek, lounge, samtale- og træningsrum. –Den nye kræftrådgivning signalerer, at der føles hjemligt og trygt at være.

Læs mere om projektet

Adresse
Gormsvej 15, 4000 Roskilde

Tid
Mandag den 27. februar 2017, kl. 19.00 - 21.00

Program

19.00: Velkomst og oplæg v. rådgivningsleder Jette Winge om kræftrådgivningens funktion, organisation og hverdag. Derudover fortæller Jette om projekt Livsrum, samarbejdet med Realdania og byggeprocessen set fra bygherres side.

19.35: Oplæg v. arkitekterne Martin Krogh og Simon Lyager Poulsen om programmet for bygningen, det færdige byggeri, og om hvordan tegnestuen gik til opgaven med udgangspunkt i arkitekturen som helende faktor.

20.00: Rundvisning i bygningen samt kaffe/the og kage. Oplægsholdere står til rådighed for spørgsmål.

21.00: Arrangementet er slut.

Konkurrencebetingelser

Tilmelding til vores arrangementer er først-til-mølle. Vi åbner op for tilmeldinger til februars arrangementer fredag den 3. februar 2017 kl. 13.00.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 6. februar. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. Læs mere om dine medlemsfordele.

Meld dig ind