x

En dag i tilgængelighedens tegn

Se verdens første supertilgængelige ferie-, sports- og konferencecenter, når Realdania den 26. juni 2017 besøger Musholm, Ferie - Sport - Konference, der primært er rettet mod børn og voksne med handicaps. Centret genåbnede forrige år med en ny multihal, ferieboliger, restaurant mv. Direktøren for Musholm og Muskelsvindfonden og arkitekten bag byggeriet viser de 40 x 2 deltagere rundt. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
26. juni 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Musholmvej 100
4220 Korsør

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
En dag i tilgængelighedens tegn

Realdanias særarrangement i Musholmcentret

På det ny Musholm er der fra starten tænkt på mennesker med handicap, uden at bygninger og indretning minder om en institution. Design og funktionalitet smelter sammen, så gæster – uanset om de har et handicap eller ej – kan få et godt og oplevelsesrigt ophold på ferie- og konferencecentret. Musholm er  verdens første supertilgængelige ferie-, sport- og konferencecenter, og det er Muskelsvindfonden, der står bag byggeriet.

Læs mere om projektet

Adresse
Musholmvej 100, 4220 Korsør

Tid
Mandag den 26. juni 2017, kl. 16.00 - 18.30

Program
Kl. 16.00: Velkomst.

Kl. 16.10: Oplæg v. direktør Henrik Ib Jørgensen om husets funktion, brugere, finansiering og organisering.

Kl. 16.25: Oplæg v. arkitekt og partner Anders Tyrrestrup om programmet for byggeriet og tilgang til opgaven.

Kl. 16.45: Rundvisning i to hold. Det ene hold får omvisning rundt i Musholm ved Ib og Anders – både med kig i fællesarealer og lejligheder. Imens får det andet hold kaffe og kage samt mulighed for at kigge rundt på egen hold.

Kl. 17.30: Holdene bytter.

Kl. 18.15: Opsamling samt en lille forfriskning at køre hjem på.

Kl. 18.45: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 7. juni, hvorefter vinderne får direkte besked torsdag den 8. juni.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 8. maj. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind