x

Besøg musikkens verden

Kom til koncert med Østkraft i Musikhuzet i Rønne den 14. juni 2017, når Realdania besøger musikmekkaet med 25 x 2 medlemmer. Huset har fået støtte fra Realdanias ildsjælekampagne, og her står de rytmiske oplevelser i kø: En masse kendte, danske navne spiller året rundt i Musikhuzet, som har til formål at sætte spot på den rytmiske musik på Bornholm og øen som kulturelt knudepunkt. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
14. juni 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Store Torv 6
3700 Rønne

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Besøg musikkens verden

Realdanias særarrangement i Musikhuzet

Musikhuzet er et rytmisk spillested for hele Bornholms Regionskommune. Formålet med Musikhuzet er at udbrede den rytmiske musik på Bornholm, og samtidig skabe opmærksomhed omkring øen som et kulturelt nøglepunkt. Musikhuzet har i alle år været konstant i udvikling i arbejdet for den rytmiske musikscene, og er i dag en af Bornholms fornemmeste musik- og kultureksponenter.

Læs mere om Musikhuzet

Adresse
Store Torv 6, 3700 Rønne

Tid
Onsdag den 14. juni 2017, kl. 16.30 - 19.00

Program
Kl. 16.30: Velkomst v. Tim Jensen.

Kl. 16.40: Oplæg om huset v. ildsjæl og frivillig koordinator Mette Brunemark.

Kl. 17.00: Rundvisning

Kl. 18.00: Koncert med bandet Østkraft samt sandwich og øl/vand.

Kl. 19.00: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 7. juni, hvorefter vinderne får direkte besked torsdag den 8. juni.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 8. maj. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind