x

Kom bag om PH’s tapeter

Lampedesigneren Poul Henningsen tegnede i 1937 sit eget hus i Gentofte, som Realdania By & Byg nu har købt og restaureret. Her boede han og familien med selskab af nøgne kvinder på husets tapeter. Selv lofterne i soveværelset og gangen tapetserede provokatøren PH som et nyt og vovet tiltag. Hør om malermester Heidi Zilmers arbejde med at genskabe tapeterne ved vores arrangement for 40 x 2 medlemmer den 7. november 2017. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
7. november 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Realdania
Jarmers Plads 2
1551 København V

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Kom bag om PH’s tapeter

Realdanias særarrangement om PH-tapeterne

Tapeterne i PH's hus er oprindeligt skabt af kunstneren Albert Naur som et geometrisk rudemønster med motiv af frodige nøgne damer. De vovede tapeter sad oprindeligt i Poul Henningsens soveværelse og fordelingsgangen hos teenagebørnene i huset i Gentofte. Da Realdania By & Byg købte PH’s eget hus i 2014, var kun en lille rest af det originale tapet endnu tilbage – og det er denne rest, som har dannet grundlag for malermester Heidi Zilmers omfattende arbejde med at genskabe tapeterne til huset.

Adresse
Realdania, Jarmers Plads 2, 1551 København V

Tid
Tirsdag den 7. november 2017, kl. 15.00 - 16.30

Mødested
Spisesalen på 2. sal

Program
Kl. 15.00: Velkomst og oplæg fra malermester Heidi Zilmer om processen med at skabe de særlige tapeter.

Kl. 15.30: Heidi viser trykramme, papir og prøvetryk frem. Imens serveres kaffe og kage. Det vil være muligt at købe tapeterne på dagen.

Kl. 16.00: Arkitekt og projektleder i Realdania By & Byg, Per Troelsen, fortæller om restaureringen af PH's eget hus.

Kl. 16.30: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 29. oktober, hvorefter vinderne får direkte besked mandag den 30. oktober.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 29. oktober. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind