x

Oplev Viborgs nye sider

Kan et landskab til opsamling af regnvand også fungere som en park med masser af oplevelsestilbud? Svaret er ja – og resultatet kan du opleve i folkeparken sØnæs i Viborg, som Realdania besøger med 30 x 2 læsere den 18. april 2017. Vi får også fortællingen om projektet Viborg Baneby, som skaber nye rammer for viborgenserne ved at gøre flere bydele bæredygtige og dynamiske. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
18. april 2017

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Gammel Aarhusvej 57
8800 Viborg

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Oplev Viborgs nye sider

Realdanias særarrangement i sØnæs

Projektet har omdannet sØnæs i Viborg, hvor der tidligere var boldbaner, til et vandlandskab med et teknisk anlæg for håndtering og rensning af regnvand. Ved at kombinere rensedammen med et åbent rekreativt område for offentligheden, er der blevet plads til mere regnvand.

Læs mere om projektet

Adresse
Gammel Aarhusvej 57, 8800 Viborg

Tid
Tirsdag den 18. april 2017, kl. 16.30 - 18.30

Program
Kl. 16.30: Arrangementet går i gang.

Kl. 16.30: Gåtur i området sØnæs med fortællinger om Vandplus, borgerinddragelse og vandlandskabets mange funktionaliteter som bevægelse og læring.

Kl. 17.30: Gåturen fortsætter over til Jernbanegade, hvor vi bliver præsenteret for byudviklingsprojektet Viborg Baneby, der skal sikre en bedre udnyttelse af området og nedbryde de barrierer, som stationsområder ofte giver anledning til.

Kl. 18.00: Forfriskning på cafe i Viborg.

Kl. 18.30: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 3. april, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 4. april.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 3. april. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind