x

Et sundt hjem fra kælder til kvist

Få gode råd til, hvordan du skaber et sundere hjem, når vi inviterer på en "indeklima-rundrejse" i hjemmet – i køkkenet, i stuen, på børneværelset og i kælderen – med formidlingschef i Bolius Kristine Virén og professor og indeklimaekspert Geo Clausen. Vi har 150 x 2 billetter på højkant til arrangementet i Musikkens Hus den 22. februar. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
22. februar 2018

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Musikkens Pl. 1
9000 Aalborg

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Et sundt hjem fra kælder til kvist

Realdanias særarrangement om indeklima

Adresse
Musikkens Hus, Musikkens Pl. 1, 9000 Aalborg

Tid
Torsdag den 22. februar 2018, kl. 17.00 - 18.45

Mødested
Intimsalen

Program
Kl. 17.00: Projektleder Rasmus Jakobsen fra Realdanias medlemsteam byder velkommen.

Kl. 17.10: En "indeklima-rundrejse" i hjemmet med arkitekt Kirstine Virén, formidlingschef i Bolius, og professor og indeklimaekspert Geo Clausen fra Danmarks Tekniske Universitet. "Indeklima-rundrejsen" vil blive brudt op af en quiz om indeklimaråd ved moderator Rasmus Rune Nielsen. 

Kl. 18.10: Der serveres sandwich og et glas vin.

 

Kl. 18.45: Arrangementet slutter.

 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 4. februar, hvorefter vinderne får direkte besked mandag den 5. februar.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 4. februar. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind