x

CHART: Kom til særrundvisning på Charlottenborg

Provokér dine sanser ved årets CHART, Nordens førende festival for arkitektur, kunst og design, hvor nyskabende projekter fylder Kunsthal Charlottenborg i København. Du har mulighed for at komme med på en særrundvisning for Realdanias medlemmer blandt de nominerede projekter og komme med til kåringen af vinderen af konkurrencen for unge arkitekter CHART architecture. 100 pladser tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
1. september 2018

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Nyhavn 2
1051 København K

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
CHART: Kom til særrundvisning på Charlottenborg
Realdanias medlemmer inviteres lørdag 1. september til Charlottenborg og en særlig præsentation af de nominerede arkitektur-projekter i konkurrencen CHART architecture. Realdania har støttet konkurrencen, der skal promovere unge arkitekter og udforske krydsfeltet mellem kunst, design og arkitektur.

Fem hold af unge arkitekter er i en åben konkurrence blevet udvalgt af en international jury med Bjarke Ingels i spidsen. Hvert hold har i Charlottenborgs gårdhave opført en pavillon, der vil udfordre vores forståelse af arkitekturens form, materialer og funktion.

Finalisterne vil være til stede under rundvisningen for Realdanias medlemmer. Du vil også få mulighed til at være med til kåringen af konkurrencens vinder.

Læs mere om CHART architecture

Adresse
Kunsthal Charlottenborg
Nyhavn 2
1051 København K

Tid
Lørdag den 1. september, kl. 12.30 – 15.00

Mødested
Arrangementet starter i Charlottenborgs første gård.

Program

Kl. 12.30 – 13.15:

Velkomst ved COO Pui Ling Lau, Realdania. 
Hvad er CHART og hvilken rolle spiller arkitekturen ved Direktør Nanna Hjortenberg direktør, CHART. 
Jurymedlem Sebastian de la Cour fra kunstnerduoen Ben&Sebastian fortæller om arbejdet som dommer i årets konkurrence og hvordan de fem finalister er blevet udvalgt. 

Kl. 13.15 – 14.30:
Vi får en guidet rundvisning i de fem pavilloner, hvor arkitekterne præsenterer deres idé. I år præsenteres pavillonerne FRAME, OPEN RE-SOURCE, The Many Chairs Pavilion, Tight Knit og Cloud 9.0 med temaerne modulært design, genbrugsplast, nytænkning af traditionelt håndværk og digitale teknologier.

Kl. 14.30 – 15.00:
Vinderne af CHART architecture kåres af Beatrice Galilee, arkitekturkurator hos Metropolitan Museum of Art i New York. Vi serverer en lille forfriskning. 

Kl. 15.00 – 17.00:
Adgang til Charlottenborgs øvrige udstillinger på egen hånd.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest søndag den 19. august 2018, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 21. august.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 21. august. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind