x

Et sundt hjem fra kælder til kvist

Få gode råd til hvordan du skaber et sundere hjem, når vi inviterer på en "indeklima-rundrejse" i hjemmet – i køkkenet, i stuen, på børneværelset og i kælderen – med formidlingschef i Bolius Kristine Virén og professor og indeklimaekspert Geo Clausen. I løbet af arrangementet får du mulighed for at deltage i indeklima-quizzen. Vi har 60 x 2 billetter på højkant til den 5. februar og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
5. februar 2018

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Jarmers Plads 2
1551 København V

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Et sundt hjem fra kælder til kvist

Realdanias særarrangement om indeklima

Adresse
Realdania, Jarmers Plads 2, 1551 København V 

Tid
Mandag den 5. februar 2018, kl. 17.00 - 19.15

Mødested
Spisesalen på 2. sal

Program
Kl. 17.00: Projektleder Rasmus Jakobsen fra Realdanias medlemsteam byder velkommen.

Kl. 17.10: En "indeklima-rundrejse" i hjemmet med arkitekt Kirstine Virén, formidlingschef i Bolius, og professor og indeklimaekspert Geo Clausen fra Danmarks Tekniske Universitet. "Indeklima-rundrejsen" vil blive brudt op af en quiz om indeklimaråd ved moderator Rasmus Rune Nielsen.

Kl. 18.10: Mette Rabølle fra Realdania By & Byg fortæller historien om huset på Jarmers Plads.

 

Kl. 18.30: Der serveres en sandwich og et glas vin i "biblioteket". Efterfølgende er der mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd på husets første og anden sal.

 

Kl. 19.15: Arrangementet slutter.

 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 14. januar, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 16. januar.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 14. januar. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind