x

Kom til infomøde om indeklima i Herning

Sundhedsstyrelsen anslår at over 90 pct. af alle danskere opholder sig i hjemmet mindst 13 timer pr. døgn. Vi inviterer nu på ”indeklima-rundrejse” på HEART i Herning. På rejsen rundt i hjemmet vil vores indeklima-eksperter give konkrete råd og tips til at optimere dit indeklima og gøre dit hjem sundere. Vi udlodder 75 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
26. november 2018

Tidspunkt
kl. 01.00 — kl. 01.00

Adresse
Birk Centerpark 8
7400 Herning

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Kom til infomøde om indeklima i Herning

Realdanias særarrangement om indeklima i Herning

I Realdania tror vi på, at et godt indeklima bidrager til mere livskvalitet. Derfor støtter vi projekter, der understøtter udviklingen af et godt indeklima bl.a. i forbindelse med de kommende års energirenovering og energioptimering af byggeriet. 

Vi har fokus på de sundhedsmæssige problemer i indeklimaet, såsom støj, forkert udnyttelse af dagslys, skimmelsvamp, afgasning fra materialer, radon og sundhedsskadelige partikler.

Læs mere om projektet

Adresse
HEART, Birk Centerpark 8, 7400 Herning

Mødested
Følg det store røde Realdania flag 

Tid
Mandag den 26. november, kl. 16.30-19.15

Program
Kl. 16.30: Ankomst og registrering. 

Kl. 17.00: Projektleder Rasmus Jakobsen fra Realdanias medlemsteam byder velkommen på vegne af Mit Realdania.

Kl. 17.10: En "indeklima-rundrejse" i hjemmet med arkitekt Kirstine Virén, formidlingschef i Bolius, og professor og indeklima-ekspert Geo Clausen fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU). "Indeklima-rundrejsen" vil blive brudt op af en quiz om indeklimaråd ved moderator Rasmus Rune Nielsen.

Kl. 18.30: Der serveres en sandwich og et glas vin i "biblioteket". Efterfølgende er der mulighed for at se udstillingen på egen hånd.

Kl. 19.15: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 18. november, hvorefter vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 20. november.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 18. november. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind