x

Oplev de smukke, bølgende bygninger

Kunsten giver os livsglæde – det er grundtanken bag bebyggelsen Bispebjerg Bakke. Det kan du godt fornemme, når du kaster et blik på stedets bølgende bygninger og funktionelle, smukke skulpturer. Alt sammen noget, som er et resultat af mødet mellem billedkunstneren Bjørn Nørgaard og formanden for Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn. Kom og oplev det hele den 23. maj. Arrangementet er for 40 x 2 medlemmer og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
1. januar 0001 kl. 01.00 - 01.00

Adresse
Bispebjerg Bakke 18D
2400 København NV

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Oplev de smukke, bølgende bygninger

Realdanias særarrangement på Bispebjerg Bakke

Bispebjerg Bakke er unikt, exceptionelt og nytænkende - og samtidig resultatet af et møde mellem billedkunstneren Bjørn Nørgaard og formanden for Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn. Begge havde de en vision om at integrere kunst, arkitektur og håndværk og opføre et smukt og holdbart boligbyggeri i harmoni med omgivelserne og landskabet.

Læs mere om projektet

Adresse
Bispebjerg Bakke 18D, 2400 København NV

Mødested
Legepladsen ved indgangen til opgang 18D og 18E (første indkørsel efter Lersøparken)

Tid
Onsdag den 23. maj 2018, kl. 12.00 - 14.00 og kl. 14.30 - 16.30

Program
Hold 1:
Kl. 12.00: Arkitekt Dorthe Bendtsen byder velkommen og fortæller om Bispebjerg Bakke.

Kl. 12.20: Vi bevæger os rundt om bebyggelsen og stopper undervejs forskellige steder, hvor Dorthe Bendtsen imens fortæller.

Kl. 13.00: Den ene halvdel af gruppen besøger en lejlighed, mens den anden halvdel hører om Bjørn Nørgaard-skulpturerne. Efterfølgende bytter de to hold.

Kl. 13.40: Der serveres vin i det grønne.

Kl. 14.00: Arrangementet slutter.

Hold 2:
Kl. 14.30: Arkitekt Dorthe Bendtsen byder velkommen og fortæller om Bispebjerg Bakke.

Kl. 14.50: Vi bevæger os rundt om bebyggelsen og stopper undervejs forskellige steder, hvor Dorthe Bendtsen imens fortæller.

Kl. 15.30: Den ene halvdel af gruppen besøger en lejlighed, mens den anden halvdel hører om Bjørn Nørgaard-skulpturerne. Efterfølgende bytter de to hold.

Kl. 16.10: Der serveres vin i det grønne.

Kl. 16.30: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 29. april, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 1. maj.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 29. april. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind