x

Morgenmøde: Er fremtidens bolig multifunktionel?

Gav corona-pandemien os i virkeligheden et smugkig på, hvilke rammer fremtidens bolig kan og skal sætte for vores hjem? Kom til morgenmøde hvor vi sætter fokus på nytænkning af boligen som et sted, som i fremtiden skal rumme både fællesskab og privatliv, arbejdstid og fritid.

Conona-pandemien satte vores hjem under pres. Boligen skulle pludselig være ramme for både arbejds-, fritids- og skoletid. Privatliv, fællesskab og udeliv var alle behov, der skulle opfyldes af boligens begrænsede rum. 

Men var den udvikling i virkeligheden meget mere end bare en kriserespons? Peger den på nye udfordringer, tendenser og behov for fremtidens bolig – i både etagebyggeriet eller parcelhuset?

Alt det dykker vi ned i på dette morgenmøde, hvor fire forskere og eksperter deler ud af cases og den nyeste viden på området. Vi ser nærmere på hjemmets forandring fra personligt miniparadis til ramme for fællesskab og trivsel – på tværs af aldre, familietyper og -behov. 

Hør om den nyeste forskning, praktiske cases og udviklingen over de næste år fra:

Mette Mechlenborg, Seniorforsker, BUILD ved Aalborg Universitet: Om hjemmet under forandring og det hybride arbejdsliv som en del af denne udvikling.

Anders Lonka, Founding partner, Adept: Om fremtidige tendenser for boligen som arkitektur og om at designe boliger til single-forældre som en del af Boliglaboratorium.

Mette Birkedal Bruun, Professor, STAY HOME: Om hvad der sker med hjemmet som et fysisk, digitaliseret, socialt og eksistentielt fundament under og efter corona krisen.

Rasmus Jessing, Byggedirektør, KAB: Om hvordan boligen kan skabe bedre trivsel hos unge og ældre, samt hvordan der kan og skal bygges til det i praksis.

Toke Falk Sabroe, moderator