x

Ny bevægelses- og læringssti ser dagens lys på Arresø Skole

Pressemeddelelse

21. august 2017

Et nyt skoleår er netop skudt i gang, og det betyder også nye faciliteter og nye muligheder i skoledagen for eleverne på Arresø Skole afdeling Magleblik. Her er skolens 2.000 m² store gangareal blevet transformeret til en bevægelses- og læringssti, der blandt andet skal få eleverne til at bevæge sig mere og skabe gode rammer for læring. Det nye tiltag sker i forbindelse med skolens deltagelse i projektet Skole+.

Skole+ er en kampagne, der skal give ny viden og vise nye veje til, hvordan indendørsfaciliteter på landets folkeskoler kan indrettes, så de i højere grad indbyder til idræt, bevægelse og læring. 

Arresø Skole afdeling Magleblik er en af i alt seks skoler i Danmark, som blev udvalgt til at tage del i projektet. Det er Danmarks Idrætsforbund, Realdania og Lokale og Anlægsfonden, der står bag kampagnen, hvor landets folkeskoler i 2014 kunne søge om at deltage i projektet. 

Indvielsen af Skole+ projektet finder sted tirsdag den 22. august 2017 på Arresø Skole afdeling Magleblik. Her vil borgmester Steen Hasselriis byde velkommen og indvie det nye gangareal, der indbyder til aktiv leg og læring både i timerne og i frikvartererne. 

Kontakt

Programchef Per Schulze
Realdania
Tlf: 27 29 41 49