x

Åbent hus på Hindsgavl blev et tilløbsstykke

Pressemeddelelse 16. august 2011

Søndag inviterede Realdania Byg og Hindsgavl Slot til åbent hus i forbindelse med indvielsen af den transformerede Agerumslade. Dagen blev en bragende succes med over 10.000 besøgende

Overvældende succes ved åbent hus på Hindsgavl

Det blev lidt af et tilløbsstykke, da Realdania Byg og Hindsgavl Slot søndag den 14. august slog dørene op i forbindelse med indvielsen af den færdigrestaurerede og nyindrettede ladebygning, der var sidste led i den syv år lange transformation af Hindsgavls avlsgårdsanlæg.

"Vi havde forventet, at der ville komme mange, men der kom alligevel flere, end vi havde regnet med. Så vi er ovenud glade," fortæller administrerende direktør i Realdania Byg Peter Cederfeld, Realdania Byg overtog Hindsgavl Slot i 2003 og udlejer det i dag til Hindsgavl A/S.

En overgang var søgningen mod slottet så stor, at det skabte trafikpropper og så lange kødannelser gennem Middelfart, at flere måtte køre forgæves. Til dem, der måtte vende om, kan det oplyses, at Laden i den kommende uge til og med torsdag den 18. august er åben for besøgende, som ønsker at se det imponerende bygningsværk eller den stemningsfulde fotoudstilling af Hindsgavl "De fire årstider" af Kurt Rodahl Hoppe.

Det var ikke kun på vejene, der dannede sig kø. Ved Hindsgavls telte med smagsprøver stod dagens besøgende også tålmodigt og ventede for at smage slotskøkkenets hjemmelavede specialiteter. "Det har været en kæmpe succes," udtaler Hindsgavls køkkenchef Ulrik Nielsen, som fra salgsteltet kunne melde om næsten alt udsolgt.

Dagen blev rundet af under paraplyer til slotskoncert i parken, hvor gæsterne trodsede regnen for at opleve Stig Rossen med gæstesolist Dorthe Reinhold og JR's Big Band, der fuldendte arrangementet med en forrygende koncert.

Som en ekstra markering af indvielsen tilbereder Hindsgavl slotskøkken til og med den 18. august en særlig indvielses-menu, som serveres i Ladens Restaurant Louise.