x

Kom bag facaden på dansk arkitektur - Realdania Byg Klubben foråret 2011

Pressemeddelelse 14. januar 2011

I foråret åbner Realdania Byg Klubben dørene til en række spændende bygningsværker. Vi introducerer ny arkitektur og går bag presenningerne på spændende restaureringsprojekter. Arne Jacobsens eget hus på Strandvejen, Hindsgavl Slot på Fyn og Bryghusprojektet i København er blot nogle af de bygningsværker, som arkitekturinteresserede danskere kan komme tæt på

Der er mulighed for at blive klogere på, hvorfor Arne Jacobsens eget hus på Strandvejen kom til at se netop sådan ud, ligesom der er chance for at deltage i et ægte baroktaffel og smage på kulinariske specialiteter, som de blev lavet i 1600tallet.

  • Baroktaffel i Oluf Bagers Mødrene Gård den 10. marts 2011
  • Bryghusprojekt - planer og visioner den 31. marts 2011
  • Herregårdsweekend på Hindsgavl den 26.-27. marts 2011 
  • Guidet rundvisning i Arne Jacobsens eget hus på Strandvejen den 9. maj 2011

Disse og flere foredrag, rundvisninger og oplevelser byder Realdania Byg Klubben på i første halvår af 2011. Alle interesserede kan melde sig til arrangementerne. Medlemmer af Realdania Byg Klubben deltager gratis eller med rabat.

Mange af de bygningsværker, som Realdania Byg Klubben besøger, er normalt lukkede for offentligheden. Klubbens arrangementer er derfor en mulighed for at få et sjældent indblik i dele af dansk kulturarv, der normalt ikke er tilgængelig for offentligheden.

Fakta om Realdania Byg Klubben
Medlemmer af klubben følger på tæt hold Realdania Bygs arbejde med at udvikle og bevare historiske huse og eksperimenterende nybyggeri. Medlemmer bliver inviteret med til spændende oplevelser og rundvisninger samt får særtilbud på weekendophold på Nørre Vosborg og Hindsgavl Slot. Nye medlemmer får to valgfri bøger om Realdania Bygs ejendomme i velkomstgave. Et års medlemskab koster kr. 375.