x

Kom med til seminar og bogreception

Pressemeddelelse 8. maj 2015

Tirsdag den 12. maj er der seminar og bogreception i Bygningskulturens Hus i København, hvor der sættes fokus på renovering af 1940’ernes og 1950’ernes murede boligbebyggelser.

Realdania startede i 2012 et samarbejde med Landsbyggefonden, Grunderejernes Investeringsfond og Kulturstyrelsen en kampagne, der skulle sætte fokus på at sikre og videreføre kvaliteter i 1940’erne og 1950’ernes murede boligbebyggelser under renovering.

I forlængelse heraf afholdes et halvdagsseminar om emnet, og i samme anledning udgives to publikationer.

Seminaret byder på spændende oplæg og diskussioner, hvor emnet vil blive belyst fra alle vinkler. Download programmet i den mørkeblå boks.

Bogreceptionen byder på:

Renoveringsguide med viden, gode eksempler og strategier for, hvordan boligkvalitet og energioptimering kan gå i hånd i hånd med bevaring af bygningsarven og de landskabelige kvaliteter.

Kortlægningspublikation, som introducerer periodens bygningskultur og bevaringsværdier med udgangspunkt i en række konkrete, toneangivende bebyggelser og haveanlæg.

Begge publikationer offentliggøres i bogform den 12. maj fra kl. 14.00-18.00 i Bygningskulturens Hus, Borgergade 111, 1300 København K, men du kan allerede nu downloade dem her på siden i den mørkeblå boks.

For tilmelding til seminaret skriv til info@bygningsarv.dk, telefon 33 33 99 10, eller kontakt kampagneleder Mette Mechlenborg, Dansk Bygningsarv, på mm@bygningsarv.dk.