x

The Value of the Built Heritage

Pressemeddelelse 20. maj 2015

Realdania offentliggjorde tidligere på året analysen ”Værdien af bygningsarven”. Analysen opgør bygningsarvens værdi i kroner og ører – og viser, at hvis et hus er bevaringsværdigt, eller ligger i et område med bevaringsværdige boliger og bygninger, så stiger salgsprisen markant. Analysen er nu kommet i en engelsksproget version.

Danmarks bevaringsværdige bygninger er mere end gode oplevelser og øget livsværdi. Bygningsarven er penge værd for boligejere over hele landet. Det viser analysen ”Værdien af bygningsarven”, som konsulenthuset Incentive sammen med Dansk Bygningsarv har udført for Realdania.

 

Analysen blev offentliggjort i marts 2015 og har siden været meget efterspurgt blandt landets kommuner, rådgivere og ejere af fredede og bevaringsværdige bygninger. For at få analysen gjort tilgængelig for en endnu bredere skare foreligger ”Værdien af bygningsarven” nu en engelsksproget version: ” The Value of the Built Heritage”. Tilsvarende er også læse analysens let-udgave ”Vores fælles skatkammer” blevet oversat.

 

Begge de engelsksprogede versioner er omtalt og tilgængelig som E-publikation og i pdf-format på realdania.org

 

The Value of the Built Heritage


Everyone's Treasure Chest