x

Danmarks nye base for fremtidens byløsninger

Over de kommende 30 år forventes verdens urbane befolkning at blive fordoblet. Det vil kræve en grundlæggende forandring i den måde, vi designer, bygger og tænker byer på. BLOXHUB er grundlagt med udgangspunkt i, at fremtidens løsninger kræver et langt tættere samarbejde mellem arkitektur, tech, design, byggeri og byudvikling.

Med omkring 350 medlemmer, her i blandt Gehl Arkitekter, det internationale bynetværk C40 Cities, INDEX, Dansk Design Center, Dansk Arkitektur Center og COWI, er BLOXHUB en nordisk platform for løsninger til fremtidens byer.

Bedre byer i fællesskab

BLOXHUBs co-working space ligger i den nye BLOX-bygning i hjertet af København. Her udvikles internationale løsninger med nordisk tilgang: at skabe byer med fokus på de mennesker, der bor der. Medlemmerne har desuden adgang til et internationalt netværk af virksomheder, forskere og hubs, eksempelvis i New York, Paris og Helsinki.

Danske byløsninger i verden

Med mere end 550 kontorpladser i Københavns nye vartegn, BLOX-bygningen, adgang til et internationalt netværk af byer, matchmaking workshops, teknologi labs, accelerator programmer og eksportrådgivning, er BLOXHUB designet til at dele viden og inspiration inden for byudvikling. Her kan løsninger til bedre byer udvikles, skaleres og transporteres ud i verden.

BLOXHUB er en nonprofit forening stiftet i juni 2016. Vi har etableret BLOXHUB sammen med Københavns Kommune og Erhvervsministeriet.

C40 som særlig lejer

I samarbejde med Københavns Kommune er det lykkedes at få C40 til BLOXHUB som et regionalt kontor. Det danske C-40-kontor betyder, at virksomheder og kommuner i hele Danmark får unik adgang til internationale miljøer.

I Realdania støtter vi arbejdet i C40, og du kan læse mere om det internationale samarbejde her:

C40

BLOXHUB er Danmarks nye base for fremtidens byløsninger med et co-working space i hjertet af København og et internationalt netværk, der består af virksomheder, organisationer og forskere inden for urbanisering.  BLOXHUB er grundlagt med udgangspunkt i, at udfordringer som global urbanisering og klimaforandringer kræver samarbejde mellem arkitektur, tech, design, byggeri og byudvikling. Ved at skabe et økosystem af aktører inden for byudvikling, skaber BLOXHUB ideelle omstændigheder for at dele og skalere løsninger til byer for mennesker. 

BLOXHUB er et rum for alle, der arbejder med at udvikle løsninger til fremtidens bæredygtige byer. De 350 medlemmer tager afsæt i design, arkitektur, byggeri eller digitalisering og har alle det tilfælles, at de arbejder med at skabe bedre byer. Nuværende BLOXHUB medlemmer tæller blandt andre Gehl Arkitekter, det internationale bynetværk C40 Cities, INDEX, Dansk Design Center, Dansk Arkitektur Center og COWI.

BLOXHUBs base, et co-working space med 550+ kontorpladser, ligger i BLOX og i den historiske naboejendom Fæstningens Materialgård fra 1740 i hjertet af København. Medlemmerne har desuden adgang til et internationalt netværk af virksomheder, forskere og hubs i byer som New York, Paris og Helsinki.   I BLOXHUBs co-working space og det globale netværk mødes aktører inden for arkitektur, design, byggeri og digitalisering for sammen at skabe de bedste løsninger til fremtidens bæredygtige byer. I BLOXHUB bliver traditionelle søjler nedbrudt og nye samarbejder bygget op.