x

Fortovshave og fotoudstilling på Almene Boligdage 2014

Pressemeddelelse 3. september 2014

Vær med til at plante en urban have, og få et anderledes og levende indblik i almene beboeres hverdag med Kristine Kiilerich flotte fotoserie.

Der er både noget at se på og tag fat i, når Realdania og kampagnesekretariatet for DET GODE BOLIGLIV inviterer indenfor på Almene Boligdage i Bella Center den 5. og 6. september.

Fotograf Kristine Kiilerich har været ude i landets almene boligafdelinger for at dokumentere et udvalg af de inspirerende boliglivsprojekter, som nu er gennemført og taget i brug af beboerne. Resultatet er en flot fotoudstilling, hvor man kommer tæt på beboernes hverdag i de nye omgivelser.

Midt i udstillingen vil der vokse en fortovshave, hvor forbipasserende kan prøve at plante under kyndig vejledning af urban gardening-guruen TagTomat. Her bliver der sat fokus på en voksende trend i bylivet, som ikke mindst kan ses i de almene boligområder, hvor urbane haver i stigende grad er omdrejningspunkt for nye fællesskaber.

Besøgende på udstillingen får ovenikøbet en lille gave med hjem!

Alle projekterne på udstillingen har modtaget støtte fra Realdanias kampagne DET GODE BOLIGLIV.

 

Om Almene Boligdage 2014

Almene Boligdage er en 2-i-1-løsning. Det er en stor konference for ansatte og engagerede i Danmarks almene boligorganisationer, som afholdes hver tredje år. Her mødes mere end 1.000 frivillige og professionelle til to dage fyldt med inspiration og udveksling af erfaringer.

Udstillingen på Almene Boligdage 2014 hedder 'How to House! - Arkitektur, velfærd og innovation'. Det er en mangfoldig udstilling, der henvender sig til alle, der interesserer sig for arkitektur, samfund og kultur.