x

Invitation til åbningsfest på Carlsberg

Pressemeddelelse 18. juni 2010

Det første nye byrum på Carlsberg - Tap E Plads – indvies den 24. juni kl. 18.00. Streetmovement giver opvisning, en dj spiller op, vi har pølser på grillen, og Café Elefanten, den første cafe på Carlsberg, sælger øl og vand.

Nu er de midlertidige installationer i det første byrum på Carlsberg på plads.

Fremover vil besøgende kunne slå sig ned i et nyt møblement bestående af tunge egetræs-sveller, som både egner sig til ophold og til fysiske udfoldelser. Kreativ skiltning er på plads. Det samme er opstribning af asfalten og et nyt podium ud for Café Elefanten med plads til borde, stole, parasoller, sandkasse og beplantning.

Alt sammen indgår det i satsningen på at omdanne tre store og åbne asfaltpladser til steder, hvor københavnerne har lyst til at være, mens Carlsbergs byprojekt udvikler sig.

Lokale- og Anlægsfonden, Realdania og Københavns Kommune har investeret syv millioner kroner i at skabe indbydende by- og bevægelsesrum.

Kom med til indvielsen og hør:

  • Direktør i Carlsberg Ejendomme, Lars Holten
  • Overborgmester Frank Jensen
  • Kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev
  • og Arkitekt David Bülov-Jacobsen, Primus Arkitekter

fortælle om projektet.

Optræden ved Streetmovement og GPT (Gerlev Performance Team) - en unik performance i krydsfeltet mellem parkour og dans.

Café Elefanten, den første café på Carlsberg, giver et åbningstilbud på øl og pølser og en dj- spiller op på pladsen.

Venlig hilsen og på gensyn!

Lokale- og Anlægsfonden - Realdania - Københavns Kommune - Carlsberg

 

Om Tap E Plads

Tap E Plads er den første ud af tre planlagte byrum på Carlsberg og ligger foran Dansehallerne. Indretningen af de tre byrum er et projekt, som i alt omfatter ca. 25.000 m2 og er udtænkt af to kreative teams bestående af: Keinicke & Overgaard + UIWE samt Primus Arkitekter + Streetmovement.

 

 

Invitation udsendt af Carlsberg