x

Instagram-profil: Det er kun positivt at alle tager billeder

Pressemeddelelse 7. marts 2016

Nana Hagel har 120.000 følgere på Instagram. Hun har kigget nogle af de 8000 fotos fra Realdania og DR Kunstklubs fotokonkurrence igennem og fundet en favorit.

Vi har igennem de sidste mange måneder modtaget ca. 8000 fotos fra folk over hele landet i forbindelse med fotokonkurrencen Det Ser Du Ikke I Byen. De bedste fotos bliver udstillet i Rundetårn i juni måned under Copenhagen Photo Festival. Du kan stadig nå at være med - der er deadline den 1. april.

Du kan være med ved at bruge #detserduikkeibyen på Instagram, Facebook og Twitter eller ved at maile fotos til komm@realdania.dk.

I denne måned har vi ladet Instagram-profilen Nana Hagel kigge på nogle af mange (!!) fotos. Hun har 120.000 følgere på Instagram, hvor hun selv dyrker den enkle æstetik. Og så har hun absolut ikke noget imod, at så mange i dag leger fotografer og deler fotos af solopgange og kaffekopper på de sociale medier.

- Der er en opfattelse af, at det er en dårlig ting at alle fotograferer. Sådan ser jeg slet ikke på det, og så længe man fortæller en historie med sine billeder, så er der nogen til at lytte, og det synes jeg udelukkende er positivt, fortæller hun.

Hvad hun synes om et lille udvalg af fotografierne, kan du se i videoen her.