Hospice Søndergård

Hospice Søndergård er et hospice med plads til 14 beboere beliggende i Søndergårdsområdet nær Måløv S-togs station. Nord for hospicet ligger en lille sø og alle beboerstuerne er placeret, så der er udsigt til søen. Der er lagt vægt på at skabe et hjemligt miljø og hvor beboeren kan præge sin 36m2 bolig inkl. badeværelse.

Hospice Søndergård er opført med støtte fra Realdania og er et demonstrationsprojekt for det udarbejdede program ”Det Gode Hospice”. Programmet for Det Gode Hospice viser det potentiale, der ligger i at arbejde bevidst med udformningen af de fysiske rammer, så disse fungerer som et aktivt element, der er med til at forhøje livskvaliteten for patienter og deres pårørende ved livets afslutning. Programmet for Det Gode Hospice er blevet virkeliggjort i en række demonstrationsprojekter rundt omkring i Danmark.  

Programmet for ”Det Gode Hospice” er nu afsluttet, men viden bliver videreudviklet selvstændigt af Palliativt Videncenter under ”Arkitektur & Lindring” og favner nu den palliative indsats bredt.

  • Kort

  • Nyheder

  • Relaterede projekter

Kort

2760 Måløv

Relaterede projekter Se alle projekter

Hospice Djursland

Arkitektur & Lindring

Hospicegården Filadelfia

Det Gode Hospice

{{ title }}

{{ description }}