x

Byggeriets innovationstjek

Pressemeddelelse 4. marts 2016

Har byggeriet et innovationsproblem? Hvordan sætter vi de bedste rammer for udvikling i byggeriet? Og måske vigtigst af alt: Hvordan fastholder vi innovationen i byggeriet fremadrettet?

Vær med, når vi giver byggeriet et aktuelt ”innovationstjek” og stiller skarpt på – og ikke mindst hylder – byggeriets evne til at generere, videreudvikle og markedsmodne gode idéer til innovative løsninger, der bidrager til at løse de afgørende samfundsudfordringer.

Med udgangspunkt i erfaringer og læringer fra to af Realdanias tiltag, TEST – din bæredygtige løsning til byggeriet og Innovationsradar.dk gør vi status og inviterer til en dag med viden, inspiration og erfaringsudveksling. Hvad er der egentlig sket med byggeriets innovationsevne og – vilje i de forgange år, og hvor står vi nu? Og hvad skal der ske fremover for fortsat at styrke innovationen i byggeriet?

Dagen byger på et alsidigt program med oplæg, diskussion, paneldebat og events – og ikke mindst besøg på markedspladsen for nye bæredygtige løsninger til byggeriet, der via støtte fra TEST har fået hjælp til at komme tættere på markedet. Saml din egen pallette med nye bæredygtige produkter og få publikationen ”På kanten”, der samler op på og videregiver erfaringerne fra TEST.

Konferencen henvender sig til virksomheder, bygherrer og rammeskabende aktører – alle med det tilfælles, at de ønsker at gå forrest og skabe og udfylde rammerne for byggeriets udvikling.

Hvornår?
Konferencen finder sted den 30. marts 2016 kl. 9:30-16:30.

Hvor?
Langelinie Pavillonen, Langelinie 10, 2100 København Ø.

Deltagelse er gratis.

Tilmelding sker ved at sende en mail til nuj@smithinnovation.dk senest fredag den 18. marts. Konferencen er åben for alle, og du er derfor velkommen til at videresende invitationen i dit netværk. Bemærk, at der er begrænsede pladser.

Download invitation og program her.